• |
  • E-mail kontakt

Služby

Estetická dermatológia

  • Vyplnenie vrások – kyselina hyluronová
  • Zastavenie tvorby vrások- botulotoxín
  • Omladenie pleti - kmeňovými bunkami, vitamínami

Vyplnenie vrások vykonávame špeciálnym materiálom obsahujúcim kyselinu hyalurónovú. Je to telu vlastná prírodná látka neživočíšneho pôvodu. Špičkové kvalitné materiály používané na ambulancii zaručujú vysokú účinnosť. Vráska je vyplnená okamžite, na efekt nie je potebné čakať. Aplikácia nevyžaduje špeciálnu prípravu. Dĺžka zákroku nepresahuje 20 minút. Účinok trvá 9 až 12 mesiacov. Okrem vyrovnania vrásky nastáva podpora tvorby vlastného kolagénu v mieste aplikácie, čím pleť viditeľne omladne.

Botulotoxín je látka, ktorá zabraňuje zmrštovaniu svalov. V estetickej medicíne sa používa na uvoľnenie mimických svalov a na zníženie resp. odstránenie nadmerného potenia . Vo veľmi nízkych koncentráciách sa vpravuje na miesto, kde sa tvoria vrásky. Svojím účinkom spôsobí prerušenie spojenia nervu so svalom a tým sa zabráni jeho zmršťovaniu. Sval tak prestane vytvárať vrásku na koži a pleť sa na tomto mieste vypne a vyhladí. Účinok nastupuje do 14 dní a je dočasný. Pri prvej aplikácii asi 3 mesiace, pri opakovanom podaní až do 6 a viac mesiacov. Zákrok je ambulantný, vykonáva sa v polosede na kozmetickom lehátku, je nebolestivý a nevyžaduje žiadnu špeciálnu prípravu. Okrem použitia na vrásky sa botulotoxín veľmi efektívne používa pri odstraňovaní nadmerného potenia v podpazušiach, na dlaniach a stupajách. Drobnými povrchovými vpichmi sa ovplyvňuje činnosť potných žliaz v ošetrenom mieste a účinok trvá 7 až 12 mesiacov.

Omladenie/ hydratácia pleti vykonávame celkom povrchovými drobnými vpichmi, ktorými vpravujeme do pleti komplexy vitamínov, kmeňových buniek a ďalších substancií, ktoré vrátia pleti jej stratenú pružnosť. Ideálne je aplikovať v troch sedeniach s dvojtýždňovým intervalom dvakrát do roka.

Vyšetrenie a liečenie
ochorenia kože, ústnej dutiny, genitálií, vlasov a nechtov
Odbery
Odbery, stery, výtery vykonávame v čase od 8:00 – 9:30 hodiny
Testovanie
testovanie na kontaktnú alergiu, testovanie na alergiu na lieky
Dermatochirurgia
dermatoskopické vyšetrenie a sledovanie materských znamienok ...
Estetická dermatológia
vyplnenie vrások, zastavenie tvorby vrások, omladenie pleti
Lekárska kozmetika
Poskytujeme prednostné kozmetické ošetrenie pleti pre pacientov s akne.